Strategische denkers, creatieve doeners

Bij Zichtbaar werkt iedereen vanuit zijn eigen kracht. Zo zorgen we er samen voor dat jouw merk eruit springt. Dit doen we samen. Samen met jou, maar ook samen met ons team. Onze creatieve vormgevers en strategische communicatiespecialisten vormen een hecht team. Wij maken jou zichtbaar.

Zo maken wij jou zichtbaar

(Re)branding

Een ijzersterk merk. Daar ga je voor. Met jouw visie en onze expertise gaan we aan de slag. Samen duiken we in jouw organisatie. Wij hebben alles in huis voor een passende merkstrategie: van krachtige positionering tot een unieke visuele identiteit.

Strategie & concept

Het doel is gesteld, jouw ambitie is duidelijk. Nu is het tijd voor actie: we gaan jouw merkidentiteit vaststellen. Dit doen we door te kijken naar jouw merkwaarden, imago, missie en visie. Vanuit de strategie zetten we een sterke conceptuele vormgeving op voor een herkenbare uitstraling.

Design

Een goed ontwerp zegt meer dan duizend woorden. Maak impact met inspirerende designs. Onze ontwerpers gaan met jou aan de slag om jouw verhaal zichtbaar te maken.

Contentcreatie

Tijd om jouw merkverhaal te vertellen. Contentmarketing is dé manier om (potentiële) klanten aan je merk te binden. Wij helpen bij het opstellen en uitvoeren van een contentstrategie: het maken van opvallende video’s, betekenisvolle infographics, activerende nieuwsbrieven en pakkende social posts. Zo bouwen we aan een sterk merk.

Ontmoet het team

In ons team vind je een mix van grafisch ontwerpers, verhalenvertellers, webdesigners en communicatie- en contentspecialisten. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit, maar we delen één passie: jouw merk laten uitblinken. Waar nodig schakelen we met andere experts in hun vakgebied, zoals websitebouwers, fotografen, videomakers en online marketeers. Samen halen we alles uit jouw merk.

Eline
Marketing- & communicatiespecialist
Naomi
Marketing- & communicatiespecialist
Jasmijn
Designer
Roel
Designer
Martijn
Designer
Steven
Designer