Scroll to top

Vacature

Vacature: (Online) Communicatiemedewerker [Arnhem 24-32 uur]

Wij van Zichtbaar zijn op zoek naar een (online)communicatiemedewerker met een sterk gevoel voor copy en concept. Een vrolijke noot die uitdagingen niet uit de weg gaat. Als jij enthousiast wordt van creatief strategische oplossingen en niet bang bent voor een onvermijdelijke deadline. Dan zien wij onze samenwerking helemaal zitten!

Wat verwachten wij van jou?

Jij kan een project van concept tot uitvoering begeleiden. Je ziet ‘the bigger picture’ en hebt interesse in de verhalen van onze opdrachtgevers. Je bent een echte contentkameleon die energie krijgt van een breed scala aan vraagstukken. Jouw creativiteit en oplossingsvermogen wordt gevoed door passie voor alles rondom reclame en branding. Je bent niet bang om je eigen functie in te vullen en vindt het tof om verantwoordelijk te zijn voor je eigen succes en dat van de opdrachtgever.

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt aantoonbare ervaring met verschillende interne en externe communicatietrajecten 
  • Je hebt veel ervaring met copywriting en SEO
  • Je hebt (basis)kennis van SEA en online marketing
  • Je kan goed overweg met WordPress
  • Je hebt ervaring met social media, online adverteren en branded content
  • Je vindt het leuk om te werken in een klein team met uiteenlopende verantwoordelijkheden.

Wat mag jij van ons verwachten?

Een afwisselende baan waarin je de vrijheid hebt om vanaf het begin mee te denken en tot in de uitvoering betrokken te zijn. Je komt terecht in een leuk team met inspirerende professionals (al zeggen we het zelf ;)) en een fijne werkomgeving in het centrum van Arnhem. Voor je zeer gewaardeerde werk krijg je een marktconform salaris en alle mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Bij Zichtbaar werken creatieve doeners en strategische denkers. Doorgewinterde ontwerpers en jonge taalterriërs met een passie voor de reclamewereld. Zichtbaar is een klein en ambitieus no-nonsense reclame adviesbureau in Arnhem. Door onze persoonlijke en efficiënte aanpak ondersteunen we grote en kleine klanten op het gebied van strategie, (online) communicatie en conceptuele vormgeving. Een resultaatgericht bureau met een flinke dosis creativiteit. We’re having fun, being serious!

Wanneer kan je beginnen?

Zo snel mogelijk. We zoeken iemand die makkelijk buiten haar of zijn comfortzones durft te treden. Sterker nog, wanneer je je nu afvraagt ‘Welke comfortzone?’, stuur dan snel je sollicitatie. Bellen, mailen, een video maken, alles mag! Heb je vragen over de vacature bel dan met Denise of Steven 026-7600102 en/of mail je sollicitatie naar info@zichtbaar.nl.