Scroll to top

Vacature Communicatiemedewerker

Wij zoeken een (Online) Communicatiemedewerker

Wij zijn op zoek naar een (online)communicatiemedewerker (24-40 uur) met een neusje voor copy en concept. Een vrolijke noot die uitdagingen niet uit de weg gaat. Als jij enthousiast wordt van creatieve oplossingen en niet bang bent voor een onvermijdelijke deadline. Dan zien wij onze samenwerking helemaal zitten!

 

Wat verwachten wij van jou?

Jij kan een project van concept tot uitvoering begeleiden. Je ziet ‘the bigger picture’ en hebt interesse in de verhalen van onze opdrachtgevers. Je bent een echte communicatiekameleon die energie krijgt van een breed scala aan vraagstukken. Je bent niet bang om je eigen functie in te vullen en vindt het tof om verantwoordelijk te zijn voor je eigen succes en dat van de opdrachtgever.

  • Je hebt aantoonbare ervaring met verschillende interne en externe communicatie projecten en opdrachten
  • Je kruipt graag in de pen voor (online)copywriting en SEO
  • Je hebt (basis)kennis van SEA en online marketing
  • Je kan goed overweg met WordPress, Mailchimp en/of Hubspot
  • Je bent niet weg te slaan van social media (en bent bekend met advertentiebeheer)
  • Je vindt het leuk om mee te denken op conceptueel niveau, maar je draait je hand niet om voor praktische communicatiewerkzaamheden (denk aan het uitzetten van nieuwsbrieven, vullen van websites, plaatsen van social media posts etc.)

 

Wat mag jij van ons verwachten?

Een afwisselende baan waarin je de vrijheid hebt om vanaf het begin mee te denken en tot in de uitvoering betrokken te zijn. Je komt terecht in een hecht team met inspirerende professionals (al zeggen we het zelf ;)) en een fijne werkomgeving in het centrum van Arnhem. Voor je zeer gewaardeerde werk krijg je;

  • een goed salaris met pensioenregeling;
  • veel vrijheid om je dag (werkuren) flexibel in te delen;
  • alle mogelijkheid om jezelf binnen de organisatie te ontwikkelen.

 

Wie zijn wij?

Zichtbaar is een klein en ambitieus no-nonsense reclame adviesbureau in Arnhem. Bij ons werken creatieve doeners en strategische denkers. Doorgewinterde ontwerpers en communicatieadviseurs met een passie voor merken. Door onze persoonlijke en efficiënte aanpak ondersteunen we grote en kleine klanten op het gebied van strategie, (re)branding, (online) communicatiemiddelen en conceptuele vormgeving. Een resultaatgericht bureau met een flinke dosis creativiteit.

 

Wanneer kan je beginnen?

Zo snel mogelijk. We zoeken iemand die makkelijk buiten haar of zijn comfortzone durft te treden. Sterker nog, wanneer je je nu afvraagt ‘Welke comfortzone?’, stuur dan snel je sollicitatie naar Steven of Denise. Bellen, mailen, een video maken, alles mag.

 

Contactpersonen voor deze vacature:

Denise de Wolff, 026 7600102

d.de.wolff@zichtbaar.nl

of

Steven Broeren, 06 22 68 7272

s.broeren@zichtbaar.nl