Scroll to top

Vacature

Wij zoeken een grafisch ontwerper

Kijk jij constant met een creatieve blik naar de wereld? Ben je niet bang om je nek uit te steken voor een beetje inspiratie? Wij zoeken een nieuw, vrolijk gezicht om ons team te versterken!

Pas je bij het team? 

Bij Zichtbaar werken creatieve doeners en strategische denkers. Doorgewinterde ontwerpers en jonge taalterriërs met een passie voor de bewogen reclamewereld. Als jij enthousiast wordt van creatieve oplossingen en niet bang bent voor een onvermijdelijke deadline. Dan zien wij onze samenwerking helemaal zitten!

Wat verwachten we van jou?

Jij vindt het niet eng om buiten de gebaande paden te treden, maar kan ook binnen de lijntjes kleuren als dat wordt gevraagd. Je bent een designdokter met een getraind oog voor sprankelend ontwerp. Maar ook een kritische denker die doeltreffend beeld maakt. Beeld dat de doelgroepen van onze uiteenlopende klanten aanspreekt, uitdaagt en aanzwengelt.

  • Je hebt veel ervaring met Adobe Creative Suite (Photoshop, Indesign, Illustrator)
  • Je hebt kennis van Première Pro en Sketch
  • Je hebt een sterke skillset in zowel online- en offlinedesign en sociale media
  • Je hebt een grafische mbo of hbo-opleiding afgerond
  • Werkervaring is een pré, maar geen vereiste.

Wat mag jij van ons verwachten?

Een afwisselende baan (parttime of fulltime) waarin je de vrijheid hebt om vanaf het begin mee te denken en tot in de uitvoering betrokken te zijn. Je komt terecht in een leuk team met inspirerende professionals (al zeggen we het zelf ;)) en een fijne werkomgeving in het centrum van Arnhem. Voor je zeer gewaardeerde werk krijg je een marktconform salaris en alle mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Zichtbaar is een klein en ambitieus no-nonsense reclameadviesbureau in Arnhem. Door onze persoonlijke en efficiënte aanpak ondersteunen we grote en kleine klanten op het gebied van strategie, (online) communicatie en conceptuele vormgeving. Een resultaatgericht bureau met een flinke dosis creativiteit. We’re having fun, being serious!

Wanneer kan je beginnen?

Zo snel mogelijk. We zoeken iemand die makkelijk buiten haar of zijn comfortzones durft te treden. Sterker nog, wanneer je je nu afvraagt ‘Welke comfortzone?’, stuur dan snel je sollicitatie. Bellen, mailen, een video maken, alles mag.

Contactgegevens voor deze vacature: Steven Broeren, 026-7600102/ info@zichtbaar.nl.