Holland Colours
Op de voorgrond met
een nieuwe beursstand

Wereldwijde kleurinnovatie

Holland Colours Apeldoorn (HCA) is een beursgenoteerd familiebedrijf dat kleurpigmenten produceert voor kunststoffen. Deze pigmenten worden verwerkt in duurzame bolletjes van biobased wax, wat het werken met de kleurstoffen schoner en veiliger maakt. HCA opereert wereldwijd.

Wereldwijde beursdeelname

Door Holland Colours’ wereldwijde bekendheid, zijn zij vaak te vinden op beurzen. Dit zijn niet alleen beurzen in Nederland, maar ook in Duitsland, Amerika, Indonesië, Mexico, Italië en China. Waar sommige beurzen specifiek over plastic en PET-flessen gaan, gaan andere juist over coating of bouw en constructie. 

Een enorm belangrijke beurs voor Holland Colours is de European Coating Show in Duitsland. Hier presenteert Holland Colours producten zoals coatings en sealants.

Herkenbaarheid en innovatie

Na een succesvolle brainstormsessie met Holland Colours, hebben we verschillende ontwerpvoorstellen ontwikkeld. We wilden de herkenbare stijl behouden, maar tegelijkertijd een vernieuwende en unieke uitstraling realiseren. Het was belangrijk dat de stand vanaf de buitenkant al de aandacht vanaf de trok, met nieuwe producten, om zo interesse te wekken bij bezoekers. Ook hebben we gezorgd voor voldoende ruimte, zodat de medewerkers van Holland Colours in gesprek konden gaan met de bezoekers aan een tafel

In nauwe samenwerking met PUUR Standbouw hebben we een prachtige stand gecreëerd. Hier presenteren we de nieuwste producten van Holland Colours aan bezoekers en bieden we ruimte voor gesprekken.

Meer weten over design?
Bel Steven +31 26 7600102
of stuur een email