Equans
Visueel impact maken
met een infographic

E-mobiliteit: Equans’ bijdrage verduurzaming

Equans, wereldwijde marktleider in technische dienstverlening, biedt innovatieve en duurzame oplossingen. Hun integrale diensten passen bij diverse sectoren, zoals utiliteit, industrie en infrastructuur. Met focus op duurzaamheid en innovatie ondersteunen ze klanten in energie-, digitale en industriële transities. Equans versnelt de overgang naar duurzame energiebronnen, zoals met laadinfrastructuur voor elektrische auto’s.

Inspanningen in beeld

Equans heeft zich actief ingezet voor verduurzaming in diverse Zuid-Hollandse gemeenten, met een specifieke focus op e-mobiliteit. Ze wilden graag de impact van hun inspanningen, waaronder het aantal geplaatste laadpunten, de frequentie van laadsessies en hun bijdrage aan duurzaamheid delen.

De kracht van infographics

Om deze informatie effectief te presenteren, kozen we voor een infographic. Met deze visuele aanpak, is het mogelijk om complexe gegevens op een relatief laagdrempelige manier over te brengen. Door informatie te visualiseren, kunnen mensen het gemakkelijker begrijpen en onthouden, wat essentieel is voor het verspreiden van bewustzijn en het betrekken van belanghebbenden.

Duurzame resultaten

Wij hebben voor Equans een infographic opgesteld. Hier vind je de belangrijkste prestaties van Equans op een visueel aantrekkelijke, maar toch overzichtelijke manier. Door middel van deze infographic wordt de impact van Equans’ inspanningen op het gebied van e-mobiliteit duidelijk gevisualiseerd. Deze infographic biedt niet alleen een snel overzicht van de prestaties van Equans, maar dient ook als een krachtig communicatiemiddel om het bewustzijn over duurzame initiatieven te vergroten en belanghebbenden te betrekken bij toekomstige projecten.

Meer weten over de kracht van infographics?
Bel Steven +31 26 7600102
of stuur een email