NSVP
Een illustratief werkboek boordevol
inspiratie voor arbeidsprofessionals

The Return of The Kantoortijger

De NSvP, opgericht in 1926, bevordert een inclusieve arbeidsmarkt waar technologie de mens ondersteunt. Ze financieren en ondersteunen innovatieve projecten en onderzoek, organiseren evenementen en stimuleren vernieuwing door challenges en kennisdeling. Als verbindende factor streven ze naar een toekomstbestendige arbeidsmarkt.

Tijd voor een vervolg!

In 2021 lanceerde de NSvP, in samenwerking met Zichtbaar, de publicatie ‘Terug van Weggeweest’, waarin onderzoek werd gedaan naar de terugkeer van de Nederlandse kantoorwerkers na de pandemie, waar velen van hen voornamelijk vanuit huis werkten. Na drie jaar was het tijd voor een diepere duik in dit onderwerp met een vervolgpublicatie. De positieve ontvangst van de eerste publicatie inspireerde de NSvP om opnieuw met ons samen te werken.

Een unieke combinatie

We hebben een gloednieuwe publicatie opgeleverd: ‘The Return of the Kantoortijger’. Hier vind je een terugblik op de afgelopen jaren en lees je meer over hoe werkend Nederland omgaat met de overgang naar hybride werkvormen na de opheffing van de coronarestricties in 2021. 

Wat deze publicatie vooral bijzonder maakt, is het gebruik van de NSvP-huisstijl in combinatie met creatieve, illustratieve vormgeving. Dit resulteerde in een unieke en aansprekende publicatie, die de aandacht trekt en de boodschap op een frisse manier overbrengt.

Meer weten over rebranding?
Bel Steven +31 26 7600102
of stuur een email