DETEC
Van strategie
tot uitvoering

DETEC. Altijd daar.

Met haar unieke dienst van live cameratoezicht geeft DETEC Beveiliging haar klanten een extra veilig gevoel. Er kan namelijk op elk moment van de dag, tijdens elk moment van de dag een professionele bewaker meekijken via de elektronische beveiliging. DETEC Beveiliging heeft een eigen door justitie erkende meldkamer die deze extra service mogelijk maakt.

Van sales- tot arbeidsmarktcommunicatie

Zichtbaarheid en merkbekendheid. Daar lag de vraag van DETEC. Hiervoor werken we met crossmediale campagnes, maar we zijn de door de jaren heen ook steeds meer gaan focussen op online zichtbaarheid. De laatste jaren verschoof de vraag van DETEC Beveiliging van salesgerichte communicatie meer naar arbeidsmarktgerichte communicatie. Een mooie uitdaging die we zeker niet links lieten liggen. Als bedrijf in de elektronische beveiliging vis je in een kleine vijver als het gaat om het vinden van geschikte monteurs. Dat maakt het des te belangrijker om op de juiste plekken en momenten zichtbaar te zijn.

Websiteoptimalisatie en vindbaarheid

Om beter gevonden te worden op Google moet je relevant zijn. Door regelmatig een blog te plaatsen over actuele onderwerpen en bestaande pagina’s up-to-date te houden creëer je een vaste basis. Doorlinken naar gerelateerde pagina’s en blogs en soms ook externe links toevoegen, draagt allemaal bij aan een betere vindbaarheid op Google. Aangevuld met een extra optimalisatie vanuit een online marketing partij bereikten we het optimale resultaat.

Van strategie tot uitvoering

Ook social media draagt bij aan een betere zichtbaarheid en vindbaarheid. Daarom hebben we dit weer actief opgepakt. Hiervoor (en voor het verfrissen van de website) was nieuwe fotografie nodig. We dachten hierbij actief mee en maakten bijvoorbeeld een moodboard voor de fotograaf met duidelijke instructies. Met nieuwe fotografie en meer dan genoeg andere content op zak, stellen we nu maandelijks een contentplanning op met verschillende rubrieken, passend bij de verschillende doelgroepen van DETEC.

Meer weten over strategie en uitvoering?
Bel Steven +31 26 7600102
of stuur een email