Beter Koersen
Samen onderweg naar
ontwikkeling en vernieuwing

Samen organisaties en medewerkers helpen om ‘beter te koersen’

Beter Koersen staat voor positiviteit, coherentie, co-creatie, creativiteit, community, klantbehoefte en verbinding. Als organisatie-ontwikkelaars helpen zij organisaties en hun medewerkers met ontwikkeling en vernieuwing. Om hun verhaal nóg beter kunnen vertellen, hebben ze ons uitgedaagd om een gloednieuwe website te realiseren.

Tijd om online te professionaliseren!

Om Beter Koersen nog krachtiger in de markt te zetten, wilden ze een grote stap zetten in professionaliteit, te beginnen bij hun online aanwezigheid. De website stond centraal als het belangrijkste middel om hun verhaal te vertellen en tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden voor zowel bezoekers als beheerders. Dit was niet alleen een kans om het huidige verhaal beter te vertellen, maar ook om een solide basis te leggen voor toekomstige groei en ontwikkeling.

Twee concepten, één visie

We presenteerden twee voorstellen die allebei voldeden aan de wensen, maar elk met een eigen invalshoek om online te professionaliseren. Beter Koersen koos het voorstel dat het beste bij hun visie paste. Op basis van de gekozen conceptuele vormgeving zijn er nieuwe iconen ontwikkeld. Tijdens het hele proces stonden kernwoorden zoals ‘positiviteit’, ‘energiek’ en ‘speels’ centraal. Dit stelde ons in staat om het ontwerp van de website verder te verfijnen in lijn met de gekozen conceptuele vormgeving.

Ippo heeft de technische realisatie verzorgd, waarna wij Beter Koersen hebben geholpen met het vullen van de nieuwe website met bestaande content. De ontwikkelde stijl hebben we ook toegepast op online en offline middelen, zoals de Koersflits, de nieuwe nieuwsbrief van Beter Koersen voor al haar relaties.

Een passende uitstraling met een heldere boodschap

Het resultaat is een krachtige merkidentiteit die professioneel wordt doorvertaald naar diverse kanalen. Een uitstraling die steun genereert bij medewerkers, partners en stakeholders, en een gebruiksvriendelijke website met een heldere boodschap. Ons enthousiasme blijft onverminderd en tot op heden onderhouden we de website, bieden we ondersteuning bij het versturen van nieuwsbrieven en ontwikkelen we regelmatig nieuwe materialen voor Beter Koersen.

Meer weten over websites en content?
Bel Eline +31 26 7600102
of stuur een email